Waterplezier en pretparken

Op zoek naar een gezellige dag met het hele familie? Bezoek dan één van de vele waterparken in de Algarve. Met tal van glijbanen, tunnels, een (bijna) vrije val, opblaasbare springkussens, keuzeboeien, golfslagbaden en grote fonteinen, biedt het garantie voor een spetterende dag voor jong en oud.

Waterpark Slide&Splash - Lagoa

Slide & Splash is op 10 juni 1986 geopend en wordt beschouwd als een van de beste en grootste waterparken in het land en Europa.

 

Met een totale oppervlakte van 7 hectare biedt het park veel aquatische amusement voor alle smaken en leeftijden, evenals gazons of ligstoelen, zones met dierentuinen, massage- en visbad, diverse restaurants en een winkel.

 

Klik hier voor meer informatie over Slide&Splash.

 

 

 


Waterpark Aquashow - Quarteira

 

In Quarteira ligt de grootste waterachtbaan van Europa.

 

Aquashow is een water- en themapark en op ongeveer 3,5 kilometer van het centrum van Quarteira. Door de vele attracties zal niemand zich hier vervelen.

 

Klik hier voor meer informatie over Aquashow.

 


Zoomarine - Guia

 Zoomarine is een groot pretpark, dierenpark en waterpark in één. Het park staat vooral bekend om het zwemmen met dolfijnen. 

 

Klik hier voor meer informatie over Zoomarine.


Pego do Inferno - Tavira

Deze waterval ligt 7 kilometer buiten Tavira midden in de natuur. Via houten steigers kom je bij de rivier Asseca, de waterval en het gat van de hel. De legende gaat dat in dit meertje ooit een kar naar beneden is gestort. Personen of ossen zijn nooit terug gevonden. Het gebied met zijn enorme rijkdom aan planten en dieren is beschermd natuurgebied. Het is de plek om te relaxen, te zwemmen en te picknicken.

 

Borden volgen vanaf de A22, Pego do Inferno, dicht bij St. Estavão.