Winkelen

Algarve Shopping in Guia

Algarve shopping is een mooi winkelcentrum tussen Albufeira en Guia met een opvallende, kleurige bouwstijl. Er zijn naast de vele winkels een foodplaza en een bioscoop. Ook is er een groot filiaal van de Continente (supermarkt).

 

Voor de warme dagen: je kunt de auto gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage.Aqua Portimao

Het winkelcentrum Aqua Portimão in Portimão is echt een winkelparadijs!

 

Aqua Portimão ligt in de buurt van het winkelcentrum Portimão (vlakbij de rotonde waar de Avenida V6 voldoet aan de EN125). De oranje toren is gemakkelijk herkenbaar en kan vanaf de Avenida worden gezien. Er is voldoende parkeergelegenheid met 2 ondergrondse verdiepingen en een buiten parkeerplaats. Aqua Portimão heeft een grote selectie winkels met bekende internationale namen maar ook lokale winkels.MAR shopping Loulé

Het nieuwste shoppingcenter van de Algarve is geopend in oktober 2017. Het shoppingcenter bevat naast een 90-tal winkels, waaronder Ikea en de eerste vestiging van Starbucks in de Algarve, de grootste Primark van Portugal, een designer outletcenter en een groot uitgaansgebied.Quinta Shopping - Quinta do Lago/Almancil

Quinta Shopping is een luxe boetiek-winkelcentrum, gelegen bij de ingang van het prestigieuze resort Quinta do Lago en op een kleine afstand rijden van de andere resorts zoals Vale do Lobo, Dunas Dourada en Pinheiros Altos om er maar een paar te noemen.

 

Quinta Shopping biedt een breed scala aan luxe boetieks die vele bekende nationale en internationale merken vertegenwoordigen. Verder biedt dit shopping center ook een zeer mooie selectie restaurants, bars en coffeeshops. 

 

Op de eerste verdieping vindt u een exclusief aanbod van kantoren die diensten verlenen zoals advocatuur, architectuur, bankieren en nog veel meer.

 

Het centrale plein van Quinta Shopping heeft een gezellige, ontspannen sfeer om te genieten van een vroege ontbijt, lunch, diner of een cocktail bij zonsondergang.

 

Quinta Shopping heeft vele evenementen en is 365 dagen per jaar geopend van 's ochtends vroeg tot' s avonds laat. 

 

Quinta do Lago

8135-024 Almancil

www.quintashopping.pt