evenementen     augustus 2019

Hele maand augustus - zomerfeest in Quarteira

De 2e editie van de Quarteira Summer Fair begint met kinderanimatie door de Clown Batatinha

 

De tweede editie van de Quarteira Summer Fair begint op 14 juni, vrijdag, met een spektakel van de charismatische Clown Batatinha, in de locatie van de beurs, Jardim Joaquim Filipe Jonas, die om 18:00 begint.

 

De Quarteira Fair belooft deze stad, een van de belangrijkste centra van het Algarve-toerisme, te doen herleven in 3 intense maanden (van 14 juni tot 15 september), waar muziek, kunst, handwerk of gastronomie niet ontbreken. Het doel is om meer toeristen aan te trekken, hier een ruimte te creëren voor het revitaliseren van recreatieve initiatieven, evenals een commercieel gebied, met tientallen exposanten op het gebied van handwerk of agrifoodproducten.

 

Naast een podium voor shows, een gebied met ambachtelijke kraampjes en ruimte voor kleine winkels, zal er een gebied zijn dat kinderen en volwassenen zal aanspreken met karren, botsauto's en ander amusement.

 

De Zomerkerm van Quarteira is gratis en loopt op de volgende tijden: van 19.30 tot 00.00 uur, in de periode van 14 juni tot 11 juli en van 1 tot 15 september en van 19.30 tot 01.00 uur in de periode van 12 van juli tot 31 augustus.

 

De toegang is gratis.


9-14 augustus Festival do Marisco - Olhão

Festival do Marisco

 

Van 9 tot met 14 augustus 2019 vindt in Olhão het "Festival Do Marisco" plaats. Dit festival wordt gehouden in de Olhanense Tuin, vlakbij de Ria Formosa.

 

De zeevruchten worden gepresenteerd in grote verscheidenheid en gekookt op een traditionele manier. Verder treden er verschillende bekende Portugese artiesten op.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.festivaldomarisco.com .


Diverse data in augustus - markt in Lagoa


16-18 augustus Boliqueime Food Fest - Boliqueime


16-25 augustus Fatacil '19 - Lagoa


24-28 augustus Piratenweek - Alvor


28 augustus Middeleeuwse dagen - Castro Marim