Evenementen juni 2019

1 juni Dag van het Kind - diverse activiteiten op diverse locaties


7/14/21/28 juni Viva as Marchas - Portimão


8-9 juni Bierfestival - Porches

Porches Craft Beer Festival keert in juni terug naar VILA VITA Biergarten!

 

Deze tweede editie is volledig gewijd aan muziek en gastronomie, dus verwacht uitzonderlijk eten en geweldige livemuziek uitgevoerd door topartiesten! 

 

Natuurlijk is er ook voldoende Porches Craft-bier, geproduceerd door Vila Vita Parc en verschillende andere nationale ambachtelijke bierproducenten.🍺🍻🍺🍻

 

En er is streetfood met een selectie traditionele Beierse delicatessen, biologisch vlees, barbecues en veganistische gerechten.


14 juni tot en met 15 september Zomerfeesten - Quarteira

De 2e editie van de Quarteira Summer Fair begint met kinderanimatie door de Clown Batatinha

 

De tweede editie van de Quarteira Summer Fair begint op 14 juni, vrijdag, met een spektakel van de charismatische Clown Batatinha, in de locatie van de beurs, Jardim Joaquim Filipe Jonas, die om 18:00 begint.

 

De Quarteira Fair belooft deze stad, een van de belangrijkste centra van het Algarve-toerisme, te doen herleven in 3 intense maanden (van 14 juni tot 15 september), waar muziek, kunst, handwerk of gastronomie niet ontbreken. Het doel is om meer toeristen aan te trekken, hier een ruimte te creëren voor het revitaliseren van recreatieve initiatieven, evenals een commercieel gebied, met tientallen exposanten op het gebied van handwerk of agrifoodproducten.

 

Naast een podium voor shows, een gebied met ambachtelijke kraampjes en ruimte voor kleine winkels, zal er een gebied zijn dat kinderen en volwassenen zal aanspreken met karren, botsauto's en ander amusement.

 

De Zomerkerm van Quarteira is gratis en loopt op de volgende tijden: van 19.30 tot 00.00 uur, in de periode van 14 juni tot 11 juli en van 1 tot 15 september en van 19.30 tot 01.00 uur in de periode van 12 van juli tot 31 augustus.

 

De toegang is gratis.


14 juni Arraial de Santo António - Albufeira


15 juni Noite Black&White - Carveiro

De "Noite Black & White" is het eerste grote feest van de zomer.

Er zijn verschillende podia met livemuziek gedurende de nacht in Carvoeiro Black & White Night. Tal van straatanimatie eten en drinken.

 

Het belangrijkste festivalterrein bevindt zich op het plein aan het strand.

 

Het feest begint om 20.00 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes.


15/22/29 juni Festas Santos Populares - Albufeira


21-22 juni Mendronho proeverij - Loulé


21-22 juni Arraial São João - Faro


24 juni  Dia de cidade - Tavira


28 juni - Lagoa jazz fest - Estombar


23 en 28 juni Santos Popularos - Quarteira


27-29 juni Med Festival - Loulé

Het vierdaagse MED festival op 27, 28, 29, en 30 juni biedt meer dan 80 uur muziek, verzorgd door 280 artiesten uit 22 landen, verdeeld over 10 podia in Loulé. Bekende namen zullen optreden tijdens het evenement met daarnaast andere vormen van kunst waaronder dansvoorstellingen, straattheater, poëzie, film en kinderactiviteiten. Daarnaast zijn er een aantal verschillende restaurants in het festival terrein, waar je de smaken van de deelnemende landen kunt proeven. 

 

Kijk voor meer informatie en de line-up van artiesten op http://www.festivalmed.pt/en/

 

 


30 juni Marchas Populares - Faro


30 juni Wandeltocht - Alvor