Aanvullende annuleringsvoorwaarden ivm Corona


Het Corona-virus (COVID-19) houdt de hele wereld nu al langere tijd in zijn greep. We mogen gelukkig weer reizen, maar nog steeds zijn er onzekerheden of geboekte reizen door kunnen gaan.

Ook jij hebt vast vragen. Hoe is het in Albufeira en de Algarve? Kan ik nog op reis en wat gebeurd er als ik alsnog niet op reis kan. Om deze reden hebben we aanvullende voorwaarden opgesteld.

AANVULLENDE ANNULERINGSVOORWAARDEN IN VERBAND MET COVID-19

1. Als het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies uitbrengt (code oranje of rood) voor de Algarve en/of Portugal in zijn geheel op het moment van uw verblijf, kunt u uw verblijf verplaatsen of kosteloos annuleren.

2. Als Portugal geen toeristen wil ontvangen uit Nederland op het moment van uw verblijf, of dat alleen toestaat als men bij aankomst in quarantaine gaat, kunt u uw verblijf verplaatsen of kosteloos annuleren.

3. Als de luchtvaartmaatschappij failliet waar u uw vliegtickets geboekt heeft failliet gaat en u niet aantoonbaar in redelijkheid (oorspronkelijke prijs plus €100 per vliegticket per persoon) een nieuw vliegticket kunt kopen kunt u uw verblijf omboeken of kosteloos annuleren.

4. Als de luchtvaartmaatschappij uw vlucht annuleert en u met het door hen terug te ontvangen bedrag aantoonbaar in redelijkheid (oorspronkelijke prijs plus €100 per vliegticket per persoon) een nieuw vliegticket kunt kopen kunt u uw verblijf omboeken of kosteloos annuleren.

5. Als u op het moment dat u in onze vakantiewoning verblijft uw reis voortijdig moet afbreken vanwege een plotseling negatief reisadvies, krijgt u een evenredig deel van de niet genoten nachten terug minus €100,-- tegemoetkoming in de door de eigenaar al gemaakte of nog te maken kosten voor schoonmaak en beheer.

Voor alle overige situaties blijven de huurvoorwaarden zoals vermeld in deze Algemene Huurvoorwaarden van toepassing. Wij adviseren u daarom ALTIJD een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

We houden je op de hoogte

Zolang de situatie veilig is voor onze gasten zullen bestaande boekingen doorgang hebben. We volgen daarbij Europese regelgeving en de adviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Zo weten we zeker dat we de juiste beslissingen nemen.


Voor meer informatie over de actuele situatie in Portugal kun je oa. terecht op de de site van Safe Communities Portugal.

Bedankt voor je vertrouwen in Vakantie in Albufeira en we houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

Met vriendelijke groet,

Team Vakantie in Albufeira

Angelique Aertssen 2020 Verhuurvoorwaarden (1) (1)
.pdf
Download PDF • 104KB


* Onder reisbeperkingen wordt verstaan het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat aangeeft of reizen naar Portugal wel (code groen en geel) of niet (code oranje en rood) is toegestaan.


Laatste update: 01 september 2020

19 keer bekeken

Geniet met het hele gezin, vrienden of familie van een heerlijke vakantie in onze 3 slaapkamer vakantiewoning.

Appartement A Boa Vida ligt op resort Clube Albufeira Garden Village, in Albufeira | Algarve | Portugal

VRAGEN? Neem dan contact met ons op:

vakantieinalbufeira@gmail.com

Verhuurlicentie 93431/AL      http://www.livroreclamacoes.pt 

© 2020 by Vakantie in Albufeira

  • Facebook Basic Black
  • Instagram