Algarve Boat Festival - Lagos

Bijgewerkt: sep 14


Op zaterdag 29 augustus komt er een nieuw live muziekfestival naar Lagos.


Het festival wordt georganiseerd door het lokale bedrijf SeaBookings met de steun van de Lagos Council. Het eerste Algarve Boat Festival zich richten op het bieden van "een veilig alternatief" voor de gebruikelijke feesten die in Lagos worden gehouden om de jaarlijkse middernachtelijke zee-zwemtraditie ‘Banho 29’ te vieren.


Alle artiesten treden op vanuit een aparte boot, waar het podium wordt opgesteld. Alleen bemanningsleden en de artiesten worden aan boord toegelaten.

De toeschouwers zullen over tientallen boten worden verspreid om sociale afstand te verzekeren, terwijl ze toch de hele middag kunnen dansen.

De show begint om 15.30 uur voor Praia Dona Ana en duurt drie uur. Algarve DJ Pete Tha Zouk zal de headliner zijn van het evenement, dat ook een optreden zal hebben van DJ Astrella en de lokale saxofonist Carlos Glória.

Ticketprijzen variëren van € 15 tot € 1.000, afhankelijk van op welke boot je je plek boekt of dat je met je eigen boot naar het feest gaat.

Degenen die niet in staat zijn om persoonlijk deel te nemen aan de festiviteiten, kunnen dit virtueel doen. De show wordt live gestreamd op de Facebook-pagina van de Município de Lagos en Marina de Lagos.

Klik hier voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/652580695365726/10 keer bekeken

Geniet met het hele gezin, vrienden of familie van een heerlijke vakantie in onze 3 slaapkamer vakantiewoning.

Appartement A Boa Vida ligt op resort Clube Albufeira Garden Village, in Albufeira | Algarve | Portugal

VRAGEN? Neem dan contact met ons op:

vakantieinalbufeira@gmail.com

Verhuurlicentie 93431/AL      http://www.livroreclamacoes.pt 

© 2020 by Vakantie in Albufeira

  • Facebook Basic Black
  • Instagram