Corona-virus: informatie voor gasten met een boeking bij Vakantie in Albufeira

Bijgewerkt: jul 2


Beste gast, 

Het Coronavirus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep. We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie duurt. Ook jij hebt vast vragen. Hoe is het in Albufeira en de Algarve? En wat betekent dit voor je vakantie?

Je reis uitstellen of annuleren

We denken graag met je mee als je je reis wilt uitstellen. Zolang er reisbeperkingen van of naar Portugal gelden als gevolg van het Corona-virus*, kun je bij ons kosteloos omboeken en zonder wijzigingskosten je verblijf verplaatsen naar uiterlijk eind november 2021. Is je nieuwe boeking duurder dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je wel het prijsverschil tussen deze boekingen. Je kunt je boeking wijzigen door een email te sturen aan Angelique via vakantieinalbufeira@gmail.com. 

Is op het moment van jullie verblijf het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken oranje of rood, dan kan er tevens kosteloos geannuleerd worden.


Ga je liever niet meer op reis?

Is het reisadvies van het Ministerie op het moment van jullie verblijf groen of geel (reizen toegestaan) maar ga je liever niet op reis? Annuleer dan je boeking op de manier waarop je de boeking hebt gemaakt (Micazu, Marktplaats, directe boeking). Neem in dat geval contact op met je annuleringsverzekering over de mogelijkheden van compensatie. Bekijk onze algemene huurvoorwaarden voor de annuleringskosten.

We houden je op de hoogte

Zolang de situatie veilig is voor onze gasten zullen bestaande boekingen doorgang hebben. We volgen daarbij Europese regelgeving en de adviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Zo weten we zeker dat we de juiste beslissingen nemen. Voor meer informatie over de actuele situatie in Portugal kun je oa. terecht op de de site van Safe Communities Portugal.

Als wij besluiten om je boeking te annuleren, ontvang je van ons een e-mail met je mogelijkheden. 

Bedankt voor je vertrouwen in Vakantie in Albufeira en we houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

Met vriendelijke groet,

Team Vakantie in Albufeira

Angelique Aertssen 2020 Verhuurvoorwaarden (1) (1)
.pdf
Download PDF • 104KB


* Onder reisbeperkingen wordt verstaan het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat aangeeft of reizen naar Portugal wel (code groen en geel) of niet (code oranje en rood) is toegestaan.


Laatste update: 15 juni 2020

275 keer bekeken

Geniet met het hele gezin, vrienden of familie van een heerlijke vakantie in onze 3 slaapkamer vakantiewoning.

Appartement A Boa Vida ligt op resort Clube Albufeira Garden Village, in Albufeira | Algarve | Portugal

VRAGEN? Neem dan contact met ons op:

vakantieinalbufeira@gmail.com

Verhuurlicentie 93431/AL      http://www.livroreclamacoes.pt 

© 2020 by Vakantie in Albufeira

  • Facebook Basic Black
  • Instagram