Toeristen zijn weer welkom in Portugal - boek nu uw vakantie!

Op vakantie naar de Algarve in Portugal? Wij heten je graag welkom in onze vakantiewoning in Albufeira.


Onze vakantiewoning is ingericht voor maximaal 6 personen. Je verblijft in een volledig ingericht appartement gelegen aan een grote tuin. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en is geheel voorzien van airconditioning en wifi.


De vakantiewoning ligt op het bekende vier sterren resort Clube Albufeira. Er zijn hier vier heerlijke zwembaden, waarvan er 2 op zeer korte loopafstand van onze vakantiewoning liggen. Ook is er vlakbij de woning een speeltuintje met schommels en een klimrek met glijbaan. Verder is er een minishop voor o.a. dagelijks verse broodjes en er zijn twee restaurants en twee snackbars.


In de omgeving is van alles te doen: sportief, actief, cultureel, culinair, het is er allemaal. Onze vakantiewoning, die centraal is gelegen in de Algarve, is een fijne uitvalsbasis om dit alles te ontdekken!


ZOLANG ER REISBEPERKINGEN VAN OF NAAR PORTUGAL GELDEN ALS GEVOLG VAN HET CORONA-VIRUS KUNT U KOSTELOOS ANNULEREN OF OMBOEKEN (geldig voor boekingen gemaakt na 18 maart 2020). Reserveer daarom nu uw vakantie!

Kijk voor prijzen, actuele beschikbaarheid en boekingen op Micazu.


Wil je meer informatie over de vakantiewoning, het resort of de omgeving? Kijk dan op onze website of stuur een mail aan vakantieinalbufeira@gmail.com


!!! Het appartementencomplex is tegen een heuvel gebouwd en hierdoor minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. !!!Verhuurlicentie 93431/AL

39 keer bekeken

Geniet met het hele gezin, vrienden of familie van een heerlijke vakantie in onze 3 slaapkamer vakantiewoning.

Appartement A Boa Vida ligt op resort Clube Albufeira Garden Village, in Albufeira | Algarve | Portugal

VRAGEN? Neem dan contact met ons op:

vakantieinalbufeira@gmail.com

Verhuurlicentie 93431/AL      http://www.livroreclamacoes.pt 

© 2020 by Vakantie in Albufeira

  • Facebook Basic Black
  • Instagram