Zoomarine

Bijgewerkt: jul 9


Zodra je van het vliegveld in Faro afkomt zie je al de grote borden die reclame maken voor Zoomarine in Guia. Dit is ook het bekendste waterpark in de Algarve. Het is een combinatie van waterpark, pretpark en een plek waar shows met dieren plaatsvinden. Ook zijn er andere dierenshows (vogels, zeeleeuwen) en een piratenvoorstelling.


De waterattracties en zwembaden zijn voor de wat grotere kinderen. Voor sommige attracties moeten ze een bepaalde lengte hebben of is begeleiding nodig van een volwassene.


Onder de naam Dolphin Emotions* kun je hier zwemmen met de in gevangenschap levende dolfijnen. Zoomarine beheert ook een revalidatiecentrum voor zeedieren.

Er is in Zoomarine naast dierenshows ook nog veel meer te doen. Zo is er een groot zwembad, maar ook een aantal droge attracties, zoals een kleine achtbaan. Daarnaast worden er ook leuke shows gegeven zoals een acrobatische piratenshow die zowel bij ouders als stoere jongetjes in de smaak zal vallen.

* Hoe leuk een dolfijnenshow of andere show met dieren ook is om naar te kijken, realiseer je wel dat het voor de dieren vaak minder leuk is. Dolfijnenshows staan zelfs in de top 10 van minst diervriendelijke toeristische attracties.


Waar:

Guia/Albufeira

Website:

https://www.zoomarine.pt/en/

Email:

info@zoomarine.pt

Facebook:

https://www.facebook.com/ZoomarineAlgarve

9 keer bekeken

Geniet met het hele gezin, vrienden of familie van een heerlijke vakantie in onze 3 slaapkamer vakantiewoning.

Appartement A Boa Vida ligt op resort Clube Albufeira Garden Village, in Albufeira | Algarve | Portugal

VRAGEN? Neem dan contact met ons op:

vakantieinalbufeira@gmail.com

Verhuurlicentie 93431/AL      http://www.livroreclamacoes.pt 

© 2020 by Vakantie in Albufeira

  • Facebook Basic Black
  • Instagram